Τρόποι Επικοινωνίας

Για απορίες ή σχόλια και προτάσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη βοηθό μας κα Αποστολάκη στο sapostolaki@logopathologia.gr ή πατήστε εδώ για να μεταβείτε στις Φόρμες ΕπικοινωνίαςΑν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με επερχόμενες εκδηλώσεις, επιμορφωτικές ενέργειες κλπ, στείλτε μας το e-mail σας στο info@logopathologia.gr και θα σας στέλνουμε ενημερώσεις μία φορά το τρίμηνο.

Επικοινωνία
  • Δρ. Γεωργία Μαλανδράκη
  • Ερευνητικές Δραστηριότητες
  • Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες
A+ R A-

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε μία μικρή ομάδα ατόμων που στηρίζουμε την παροχή γνώσης, έρευνας και κλινικής εκπαίδευσης που παρέχει η Δρ. Μαλανδράκη στη χώρα μας στον τομέα της Λογοπαθολογίας.

- Σοφία Αποστολάκη, Βοηθός και Υπεύθυνη Επικοινωνίας
- Κοσμάς Μαλανδράκης, Υπεύθυνος Τεχνολογίας, Διαχειριστής Ιστοσελίδας

Η ομάδα μας λειτουργεί εντελώς εθελοντικά. Για οποιεσδήποτε απορίες επικοινωνήστε μαζί μας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..