Βιβλίο "Εξελικτικός και Επίμονος Τραυλισμός"

Το βιβλίο της Δρ. Μαλανδράκη «Εξελικτικός και Επίμονος Τραυλισμός» είναι ΤΩΡΑ διαθέσιμο!! 

Πρόκειται για το ΠΡΩΤΟ επιστημονικό βιβλίο λογοθεραπείας στα ελληνικά με θέμα τα προβλήματα ροής ομιλίας σε παιδιά και ενήλικες.

Αποτελείται από 275 σελίδες με πλούσιο υλικό ενημέρωσης, πρόληψης, αξιολόγησης και θεραπευτικής αντιμετώπισης, πολλές φόρμες αξιολόγησης και περιέχει πάνω από  400 βιβλιογραφικές αναφορές. Απευθύνεται σε φοιτητές λογοθεραπείας και επαγγελματίες λογοθεραπευτές, αλλά και σε άλλους επιστήμονες υγείας και εκπαίδευσης, καθώς και σε άτομα με τραυλισμό και τους οικείους τους.

Δείτε εδώ  τα περιεχόμενα, το ευρετήριο όρων, και ένα δείγμα από το Κεφάλαιο 4 και το Κεφάλαιο 5.

Με χαρά αναγγέλουμε ότι το βιβλίο έχει επιλεχθεί και διδάσκεται στα ΤΕΙ Λογοθεραπείας της χώρας (Πάτρας και Καλαμάτας) και στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

ΝΕΟ: Ακόμη, διαβάστε εδώ κριτικές επαγγελματιών και επιστημόνων του χώρου.

Διατίθεται σε μαλακό ή σκληρό εξώφυλλο.

book front med

Κόστος βιβλίου με μαλακό εξώφυλλο: 39 ευρώ* (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ ΚΑΙ των εξόδων αποστολής). 

Κόστος βιβλίου με σκληρό εξώφυλλο: 47 ευρώ* (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ ΚΑΙ των εξόδων αποστολής).

Τα βιβλία αποστέλλονται με υπηρεσία courier και φτάνουν στο χώρο σας εντός 2 εργάσιμων ημερών. Η εξόφληση γίνεται με αντικαταβολή.

Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στη Φόρμα Παραγγελίας για το βιβλίο. Εναλλακτικά καλέστε στο 6946-757-203 (επικοινωνία με την κα Αποστολάκη - απογευματινές ώρες, 6-10μμ).

*Οι τιμές ισχύουν για όλες τις παραγγελίες εντός Ελλάδος. Για να παραγγείλετε από το εξωτερικό (συμπεριλαμβανόμενης της Κύπρου), παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Αποστολάκη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικώς στο 6946-757-203.