Τρόποι Επικοινωνίας

Για απορίες ή σχόλια και προτάσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη βοηθό μας κα Αποστολάκη στο sapostolaki@logopathologia.gr ή πατήστε εδώ για να μεταβείτε στις Φόρμες ΕπικοινωνίαςΑν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με επερχόμενες εκδηλώσεις, επιμορφωτικές ενέργειες κλπ, στείλτε μας το e-mail σας στο info@logopathologia.gr και θα σας στέλνουμε ενημερώσεις μία φορά το τρίμηνο.

Επικοινωνία
 • Δρ. Γεωργία Μαλανδράκη
 • Ερευνητικές Δραστηριότητες
 • Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες
A+ R A-
 • ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  Εκπαιδευτικές και Ερευνητικές Δραστηριότητες

  Read More
 • ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

  Βιβλία - Δημοσιεύσεις - Άρθρα σχετικά με θέματα του αντικειμένου της Δρ. Μαλανδράκη

 • ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ

  Ενημερωτικά δελτία σχετικά με τις επισκέψεις της Δρ. Μαλανδράκη στο Ευγενίδειο & τον Ευαγγελισμό

  Read More

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα logopathologia.gr!

Η ιστοσελίδα αυτή ανήκει στην ελληνική επιστημονική και εκπαιδευτική ομάδα της Δρ. Γεωργίας ΜαλανδράκηPhD, CCC-SLP, BCS-S, Αναπληρώτριας Καθηγήτριας του τμήματος Speech, Language, and Hearing Sciences του Purdue University στην Ιντιάνα των Η.Π.Α. και Επισκέπτριας Καθηγήτριας του Columbia University στη Νέα Υόρκη και της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η ελληνική επιστημονική και εκπαιδευτική ομάδα έχει ως στόχο να στηρίζει τις ερευνητικές, εκπαιδευτικές και κλινικές συνεργασίες της Δρ. Μαλανδράκη στη χώρα μας. Γι αυτό το λόγο, η παρούσα ιστοσελίδα δημιουργήθηκε για να ενημερώνεται το ελληνικό κοινό (κλινικοί, ασθενείς και συγγενείς) για όλες τις ενέργειες μας, εκπαιδευτικές και κλινικές.

Ακόμη, στο χώρο μας θα φιλοξενούνται κατά καιρούς άρθρα και ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με τον τομέα της λογοπαθολογίας και γενικότερα τους τομείς αποκατάστασης.     

Στην ιστοσελίδα μας, αναφέρονται επίσης πληροφορίες για εποπτικές συμβουλευτικές που παρέχει η κα Μαλανδράκη μέσω διαδικτύου (πατήστε εδώ για να δείτε τη σελίδα εποπτειών), αλλά και οι ημερομηνίες που θα είναι στη χώρα μας και θα παρέχει κλινικές υπηρεσίες ή εποπτικές συναντήσεις δια ζώσης.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας, επικοινωνήστε με τη βοηθό της κας Μαλανδράκη, κα Αποστολάκη, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.